Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın mevla evetğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek evetğu için, olanaklı olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem hileınmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri sayesinde kapılar muhatara görmez.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara normal halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil evet.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın merdiven bapsı her Yangın Merdiveni Kapısı açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an belirgin olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangına karşı korunmakta size en uygun hizmeti veren firmayı boşlukştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe mutabık üretim yapmaktayız. Aksi halde yaptığımız hizmetin mealı kalmayacak ve insanlar beis göreceklerdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli vasat oluşturur.

Yangın baplarında ivedi durumlarda içeriden hariçarı esaslı hareket sözcük konusu olduğu bâtınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım vadiı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page